Catering Zevenbergen? Bedrijfscatering bij De Borgh
 
 
 
 

Catering

Catering Zevenbergen?

De Borgh Zevenbergen bezorgt de catering kant-en-klaar bij u thuis. U kunt bij de Borgh catering Zevenbergen kiezen uit 3 soorten buffetten (vanaf 20 personen): Mediterraans, Bourgondisch of Oosters. Daarnaast verzorgen we ook hapjes op locatie! Uiteraard zijn de buffetten en hapjes slechts suggesties en kunnen wij dit aan uw wensen aanpassen! Catering wordt verzorgd vanuit Zevenbergen en gratis geleverd in heel de gemeente Moerdijk. Uiteraard wordt bij catering Zevenbergen alles netjes verzorgd en compleet geleverd inclusief borden en bestek.

Door ruime ervaring van feesten & partijen, weten wij wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. In principe kunnen wij als cateringbedrijf alles verzorgen op het gebied van partyservice en bedrijfscatering rondom Zevenbergen. Van heerlijke hapjes tot complete buffetten met drankjes. Op onze website vindt u een beschrijving van de buffetten en hapjes voor de catering.

Bedrijfscatering in en rondom industrieterrein Moerdijk

Bedrijfscatering van De Borgh verzorgt de catering voor uw evenement, bedrijfslunch, overwerk vanaf 20 personen. Cateringbedrijf De Borgh neemt bij u graag alles uit handen. De bedrijfscatering wordt volledig compleet geleverd, wanneer gewenst zelfs met borden en bestek. Wij doen ook graag de afwas voor u na afloop!

Staat uw keuze of budget er niet tussen? Kunt u iets niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een catering offerte op maat! De catering wordt GRATIS bezorgd in de gemeente Moerdijk*.

* Vraag naar de voorwaarden.