Catering Zevenbergen? Bedrijfscatering bij De Borgh
 
 
 
 

Catering Zevenbergen

Catering nodig in Zevenbergen?

In samenwerking met Slijterij Nelis verzorgt De Borgh catering bij u aan huis of op de zaak in Zevenbergen of in de directe omgeving van Moerdijk.

Door onze ruime ervaring met feesten & partijen, weten wij wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. We kunnen ook alles verzorgen op het gebied van partyservice en bedrijfscatering rondom Zevenbergen. Van heerlijke hapjes tot complete buffetten met drankjes. Informeer telefonisch via 0168-324344 of restaurant@hoteldeborgh.nl

Catering in Moerdijk

De Bedrijfscatering van De Borgh verzorgt de catering voor uw evenement, bedrijfslunch en overwerkmaaltijden vanaf 20 personen. Cateringbedrijf De Borgh neemt bij u graag alles uit handen. De bedrijfscatering wordt volledig compleet geleverd, wanneer gewenst zelfs met borden en bestek. Wij doen ook graag de afwas voor u na afloop! Onze catering wordt in de gemeente Moerdijk gratis bezorgd op locatie. Wij leveren onze bedrijfscatering o.a. in:

  • Zevenbergen
  • Klundert
  • Moerdijk
  • Noordhoek
  • Fijnaart
  • Willemstad

Vraag naar de mogelijkheden.

Catering in Moerdijk nodig? Twijfel niet en neem contact op met de Borgh.

Staat uw keuze of budget er niet tussen? Kunt u iets niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een catering offerte op maat! De catering wordt GRATIS bezorgd in de gemeente Moerdijk*.

* Vraag naar de voorwaarden.

Restaurant de Borgh IJshof 1 4761 BE Zevenbergen T:0168-324344 info@restaurantdeborgh.nl  
Call Now Button