Lees alles over Restaurant de Borgh in Zevenbergen
 
 
 
 

De Borgh

“De Borgh” is gelegen in het gezellige centrum van Zevenbergen, naast het stadhuis van Moerdijk. De Borgh ligt op loopafstand van het treinstation, heeft een bushalte voor de deur en ligt bij de snelweg. Kortom qua ligging een toplocatie!
Maar ook qua mogelijkheden biedt ons complex veel perspectief.

Bij ons Restaurant in Zevenbergen vindt u vele faciliteiten onder één dak. Naast een Stadscafé met brasserie voor lunch en diner, kunt u hier ook terecht voor feestjes, borreltjes, groepsarrangementen, buffetten, cateringhotelovernachtingen in Zevenbergen en vergaderingen.

Iets te vieren? Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes!

Voor een diner met grotere groepen kunt u terecht in ons restaurant. Hier kunnen eveneens buffetten gerealiseerd worden. Het restaurant heeft een warm en open karakter en biedt ruimte voor een groepsdiner van maximaal 50 personen.
Naast het restaurant kunt u met groepen terecht in de Skybar en de Theaterzaal. De skybar is een sfeervolle ruimte met uitzicht over Zevenbergen en biedt ruimte voor maximaal 55 á 80 personen. Deze ruimte is dus ideaal voor wat kleinere groepsborrels en -buffetten. De sfeervolle theaterzaal biedt een capaciteit tot 350 personen. De theaterzaal heeft een aparte ingang, zodat iedere gelegenheid een persoonlijk karakter kan hebben. Indien gewenst is er ook een combinatie met andere faciliteiten van het complex mogelijk.
We bieden u een ruime keuze in buffetten en hapjes aan, om uw viering compleet te maken.
Het complex biedt voldoende mogelijkheden om uw wensen te realiseren, aarzel dus niet om vrijblijvend en kosteloos eens te informeren na de mogelijkheden!

Graag tot ziens!

Het ontstaan van “DE BORGH”

Graag nemen wij u mee naar het verleden waar we het ontstaan van Zevenbergen leren kennen. Dit was een landschap met zeven heuvels of bergen waardoor de naam Zevenbergen is geschapen.

Een andere vertelling uit de volksmond is dat Zevenbergen vroeger een havenstad was, waar de schepen vanuit zee een “veilige haven” hadden.

Deze prachtige haven bestond uit zeven borgpalen waar de schepen aanmeerden. Er was een legende dat een oogverblindende zeemeermin schepen aantrok. Door haar ontroerende en treffende liederen lonkte zij de schepen naar Zevenbergen toe.
De veilige haven die geborgenheid uitstraalt en het gevoel van thuiskomen weergeeft bestempeld ons onderkomen “De Borgh”.

Restaurant de Borgh IJshof 1 4761 BE Zevenbergen T:0168-324344 info@restaurantdeborgh.nl  
Call Now Button