Dineren in Zevenbergen? Bekijk de Dinerkaart van De Borgh
 
 
 
 

Dinerkaart

Dinerkaart met gevarieerde  gerechten

De dinerkaart van restaurant De Borgh geeft u de mogelijkheid om á la carte te eten of  in het weekend te kiezen voor een 3-gangen weekend menu á € 30,-per persoon. De gerechten op de dinerkaart worden aan het seizoen aangepast, zodat u steeds wisselende smaken kunt ervaren. Uiteraard vindt u ook de traditionele gerechten terug op de dinerkaart.

À la carte

Soepen

Soep van de week
Klein 4 / Normaal 6,5
Tomatensoep
Klein 4 / Normaal 6,5

Vermicelli / soepballetjes

Groentesoep
Klein 4 / Normaal 6,5

Goed gevuld / soepballetjes

Salades

Salade kreeft
17

Halve kreeft / gekookt ei / Belgische mayonaise

Salade geitenkaas
8

Gebakken / spek / appel / honing / croutons (vegetarisch te bestellen)

Salade carpaccio
13

Pijnboompitten / rucola / Parmezaanse kaas / tomaat

Salade vis
10

Zalm / paling / Hollandse garnalen

Salade krokante kip
9

Gemengde sla / kerstomaat / Parmezaan

Voorgerechten

Carpaccio
12

Pijnboompitten / rucola / Parmezaanse kaas / tomaat

Toast de Borgh
12

Gerookte zalm / paling / Hollandse garnalen

Tartaar & Buikspek
8

Rundertartaar / buikspek / piccalilly

Zwaardvis en tonijn
13

Soja / wakame / sesam / wasabi / krokantje

Gegratineerde mosselen
9

Oude kaas / look

1/2 dozijn oesters
13

Rauw of gegratineerd

Hoofdgerechten vis

Visserschuitje de Borgh
18

Roodbaars / zalm / heek / garnalen / groenten / vissaus / gegratineerd / gebakken aardappelen of friet

Kreeft gekookt / gegrild of gegratineerd
39

Hele kreeft / friet / salade

Surf & Turf kreeft
34

Halve kreeft / biefstuk / vissaus / groenten / gebakken aardappelen of friet

Surf & Turf gamba’s
23

Twee gamba's / biefstuk / vissaus / groenten / gebakken aardappelen of friet

Black Tiger garnalen
23

Van de Big Green Egg / Knoflookolie / piri piri kruiden / salade / friet

Vangst van het moment
Dagprijs

Vraag het onze medewerker

Tong
21

Hele vis / in roomboter gebakken / remoulade / salade / friet

Zalmfilet
16

Romige botersaus / groenten / gebakken aardappelen of friet

Plateau Fruits de Mèr
38

Halve kreeft / oester / Black Tiger garnalen / Hollandse garnalen / salade / friet

Hoofdgerechten vlees

Chateaubriand Hollands, Italiaans of Oosters
53

Voor 2 personen / groenten / gebakken aardappelen of friet

Tournedos / Tournedos Rossini
26 / 38

Ossenhaas / saus naar keuze*/ groenten / gebakken aardappelen of friet

Spare-ribs
17

Zoet, pittig of gerookt / salade / friet

Varkenshaas
16

Saus naar keuze* / groenten / gebakken aardappelen of friet

Kipsaté spies
16

Kroepoek / gebakken uitjes / salade / friet

Mixed grill
17

Varkenshaasmedaillon / biefstukje / spare rib / kippendij / 3 koude sausjes / friet

Black Angus burger
15

Brioche / Angus meat / cheddar / augurk / bacon / tomaat / smokey saus / friet

Sweet chili chicken burger
15

Cheddar / Pancetta / friet

Dry Aged Rib-eye
27

14 dagen gerijpt / saus naar keuze* / groenten / vet gemarmerd / gebakken aardappelen of friet

* sauzen zijn

peper / stroganoff / roquefort / champignon / bearnaise / kruidenboter

T-bone steak
38

400 gram / kruidenboter / gegrilde tomaat / friet

Desserts

Koffie/ thee compleet
8

Koffie / thee of cappuccino met bonbons, ijs en een likeur naar keuze

Kaasplateau
11

4 kazen / pikeurtje port

Vanille ijs met slagroom
7

Keuze uit chocolade saus / caramel saus of warme kersen

Milkshake
7

Vanille-ijs / Baileys / slagroom / cacao

Abrikoos taartje
7

Lievelingsdessert Kees & Anita / amandelspijs / citroen

Poire belle Hélène
7

Peer / chocoladesaus / vanille-ijs

Crème Brûlée
7

Citroenijs

Al onze vleesgerechten worden bereid op de Big Green Egg

Wild menu

Voorgerechten

Bospaddenstoelensoep
Klein 4 / Normaal 6,5

Bundelzwam / shiitake / oesterzwammen

Gerookte hertenham
11

Meloen / port / citrus

Wildplankje
9

Bospaddenstoelesoep / gevogelte pastei / bitterbal / eendenpaté

Hoofdgerechten

Wildzwijn medaillons
19

Crème van aardappel en biet / spruiten / stoofpeer

Hertenbiefstuk
23

Crème van aardappel en biet / spruiten / stoofpeer

Confit de Canard
21

Crème van aardappel en biet / spruiten / stoofpeer

Desserts

Wafel met warme kersen
7

Vanille-ijs / slagroom

Poire belle Hélène

Peer / chocoladesaus / vanille-ijs

Kindermenu (t/m 12 jaar)

Voorgerechtjes

Groentesoepje
4.00

goed gevuld / soepballetjes

Tomatensoep
4.00

Vermicelli / soepballetjes

Carpaccio (halve portie)
5.25

Pijnboompitten / kaas / tomaat

Soepje van de week
4.00

Vraag onze medewerker(s)

Hoofdgerechtjes

Frikandel
4.95

met friet

Knakworstjes
4.95

met friet

Spare ribbetjes
4.95

met friet

Kipsaté
4.95

Friet / satésaus / kroepoek

Spaghetti bolognaise
4.95

Spaghetti bolognaise

Gebakken witvis
4.95

Friet / koude groenten

Kroket
4.95

met friet

Toetjes

Kinderijsje
3.50

slagroom/ spikkels

Schaaltje vers fruit
3.50

Gesneden fruit / slagroom

Voorgerechten voor elk wat wils

Bij een goed diner horen goede voorgerechten, welke goed aansluiten op de hoofdgerechten. Er is voldoende keuze uit de voorgerechten, zowel á la carte als bij het weekend menu. Zo staan er heerlijke soepen, salades, vis en vlees variaties op de dinerkaart. Door de diversiteit in voorgerechten, is er voor een ieder wel een gerecht die in de smaak zal vallen!

Hoofdgerechten verrassend smaakvol bereid

Hoofdgerechten van restaurant de Borgh worden op een mooie wijze gepresenteerd met de ingrediënten van het seizoen. Bij de hoofdgerechten wordt op een verrassende wijze het seizoensproduct verwerkt in een smaakvol gerecht. Voor kinderen is er een speciaal menukaartje!

Nagerechten voor een passende afsluiter van uw diner
Een diner is niet compleet zonder een heerlijk nagerecht. Van klassiekers tot moderne ijs coupes, u vindt ze terug op de kaart voor een mooie feestelijke afsluiting. Maar mocht het allemaal een beetje te veel worden, dan hebben we een goede optie voor u, de koffie of thee compleet (met likeur naar keuze, zakje bon bons en een bolletje ijs).