Dineren in Zevenbergen? Bekijk de Dinerkaart van De Borgh
 
 
 
 

Dinerkaart

Dinerkaart met gevarieerde  gerechten

De dinerkaart van restaurant De Borgh geeft u de mogelijkheid om á la carte te eten of  in het weekend te kiezen voor een 3-gangen weekend menu á € 30,-per persoon. De gerechten op de dinerkaart worden aan het seizoen aangepast, zodat u steeds wisselende smaken kunt ervaren. Uiteraard vindt u ook de traditionele gerechten terug op de dinerkaart.

À la carte

Soepen

Soep van de week
7
Tomatensoep
7

Vermicelli / soepballetjes

Kippensoep
7

Goed gevuld / soepballetjes

Salades

Caesar salade
9

Big green egg / ansjovis / spek / scharrel ei / Parmezaanse kaas

Salade geitenkaas (vegetarisch)
8

Gebakken / appel / honing / croutons

Salade garnalen
11

Knoflookgarnalen / Hollandse garnalen / paddenstoelen

Salade carpaccio
14

Pijnboompitten / rucola / Parmezaanse kaas / tomaat

Voorgerechten

Carpaccio
13

Pijnboompitten / rucola / Parmezaanse kaas / tomaat

Toast de Borgh
12

Gerookte zalm / paling / Hollandse garnalen

Steaktartaar
10

Limousin rund / cornichons / piccalilly / mayonaise / gepocheerd ei

Gegratineerde mosselen
9

Oude kaas / look

Oesters per 3 stuks
8

Rauw of gegratineerd

Proeverij ‘de nieuwe haven’
13

Carpaccio van coquilles / tartaar van zalm / scampi

Vitello tonato
12

Big green egg / tonijn / kalfsrosbief / kappers

Hoofdgerechten vis

Visserschuitje de Borgh
19

Roodbaars / zalm / heek / garnalen / groenten / vissaus / gegratineerd / gebakken aardappelen of friet

Pasta vis
16

Tagliatelle / zalm / kabeljauw / heek / vissaus / Parmezaan

Surf & Turf gamba’s
24

Twee gamba's / biefstuk / vissaus / groenten / gebakken aardappelen of friet

Black Tiger garnalen
24

Van de Big Green Egg / Knoflookolie / piri piri kruiden / salade / friet

Vangst van het moment
Dagprijs

Vraag het onze medewerker

Slibtong
22

Hele vis / in roomboter gebakken / remoulade / salade / friet

Zalmfilet
17

Romige botersaus / groenten / gebakken aardappelen of friet

Paling in ‘t groen
27

Gestoofde paling / spinazie / witte wijn / noilly prat / brood

Hoofdgerechten vlees

Chateaubriand Hollands, Italiaans of Surf & Turf
54

Voor 2 personen / groenten / gebakken aardappelen of friet

Tournedos / Tournedos Rossini
26 / 38

Ossenhaas / saus naar keuze*/ groenten / gebakken aardappelen of friet

Spare-ribs
18

Zoet, pittig of gerookt / salade / friet

Varkenshaas
17

Saus naar keuze* / groenten / gebakken aardappelen of friet

Kipsaté spies
17

Kroepoek / gebakken uitjes / salade / friet

Mixed grill
18

Varkenshaasmedaillon / biefstukje / spare rib / kippendij / 3 koude sausjes / friet

Black Angus burger
16

Brioche / Angus meat / cheddar / augurk / bacon / tomaat / smokey saus / friet

Pork roast burger
16

Big green egg / brioche / smokeysaus / salade / friet

Dry Aged Rib-eye
28

14 dagen gerijpt / saus naar keuze* / groenten / vet gemarmerd / gebakken aardappelen of friet

T-bone steak
39

400 gram / kruidenboter / gegrilde tomaat / friet

Double decker burger
20

Brioche / 400 gram / angus meat / cheddar / augurk / bacon / tomaat / smokey saus / friet

Iberico rack
22

Big green egg / salade / friet

Sauzen zijn:

peper / stroganoff / roquefort / champignon / bearnaise / kruidenboter

Desserts

Koffie/ thee compleet
8

Koffie / thee of cappuccino met bonbons, ijs en een likeur naar keuze

Kaasplateau
12

4 kazen / pikeurtje port

Vanille ijs met slagroom
7

Keuze uit chocolade saus / caramel saus of warme kersen

Pastei de Nata
7

Portugees / custard / bladerdeeg

Abrikoos taartje
7

Lievelingsdessert Kees & Anita / amandelspijs / citroen

Sorbet de Borgh
7

Vers fruit / citroen en aardbeienijs / vruchtensaus / slagroom

No bake cheesecake
7

Roodfruit parfait / bastogne / witte chocolade / aardbeien

Al onze vleesgerechten worden bereid op de Big Green Egg

Kindermenu (t/m 12 jaar)

Voorgerechtjes

Groentesoepje
5

goed gevuld / soepballetjes

Tomatensoep
5

Vermicelli / soepballetjes

Soepje van de week
5

Vraag onze medewerker(s)

Hoofdgerechtjes

Frikandel of kroket
7

Frietjes / appelmoes / snoeptomaatjes

Knakworstjes
7

Frietjes / appelmoes / snoeptomaatjes

Spare ribbetjes
7

Frietjes / appelmoes / snoeptomaatjes

Poffertjes
7

Stroop / poedersuiker

Spaghetti bolognaise
7

Groenten / kaas / tomaat

Vissticks
7

Frietjes / appelmoes / snoeptomaatjes

Kipnuggetjes
7

Frietjes / appelmoes / snoeptomaatjes

Toetjes

Kinderijsje
4

Ijs naar keuze / spikkels / slagroom

Fruityoghurt
4

stukjes fruit

Schaaltje vers fruit
4

Gesneden fruit / slagroom

Voorgerechten voor elk wat wils

Bij een goed diner horen goede voorgerechten, welke goed aansluiten op de hoofdgerechten. Er is voldoende keuze uit de voorgerechten, zowel á la carte als bij het weekend menu. Zo staan er heerlijke soepen, salades, vis en vlees variaties op de dinerkaart. Door de diversiteit in voorgerechten, is er voor een ieder wel een gerecht die in de smaak zal vallen!

Hoofdgerechten verrassend smaakvol bereid

Hoofdgerechten van restaurant de Borgh worden op een mooie wijze gepresenteerd met de ingrediënten van het seizoen. Bij de hoofdgerechten wordt op een verrassende wijze het seizoensproduct verwerkt in een smaakvol gerecht. Voor kinderen is er een speciaal menukaartje!

Nagerechten voor een passende afsluiter van uw diner
Een diner is niet compleet zonder een heerlijk nagerecht. Van klassiekers tot moderne ijs coupes, u vindt ze terug op de kaart voor een mooie feestelijke afsluiting. Maar mocht het allemaal een beetje te veel worden, dan hebben we een goede optie voor u, de koffie of thee compleet (met likeur naar keuze, zakje bon bons en een bolletje ijs).

Call Now Button