Uit eten Zevenbergen? Heerlijk culinair 3 gangen menu
 
 
 
 

Menu

3 – Gangen weekend menu van restaurant De Borgh

In het weekend kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Het 3-gangen menu bestaat uit een ruime keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten en voor de snoepers nog een keuze uit heerlijke nagerechten.

A la carte eten & daggerechten

Van maandag t/m donderdag bieden wij een gerecht van de dag aan voor slechts € 12,- per persoon (iedere dag wisselend), een soep van de week en onze à la carte diner kaart.
U kunt doordeweeks al 2-gangen eten voor slechts € 15,- per persoon, u krijgt dan een kleine soep van de week en het gerecht van de dag. Bekijk onze weekgerechten kaart online.
Toch liever een ruime keuze? Op onze culinaire á la carte dinerkaart vindt u een ruim aanbod, zoals heerlijke salades, spare-ribs, Chateaubriand, T-bone steak, een tournedos, tong of zalmfilet. Tevens serveren wij een vegetarisch gerecht van de week voor € 13.-  Naast een uitgebreide dinerkaart bieden wij ook diverse arrangementen en buffetten voor groepen aan!

 

Uit eten Zevenbergen?

Onze culinaire dinerkaart bestaat uit een á la carte kaart en een 3 gangen weekend menu voor € 30,00 per persoon. Dit 3 gangen menu wisselt steeds maandelijks! Het 3-gangen menu wordt uiteraard aangepast op het seizoen. Kom culinair genieten in een gezellige ambiance!

Wilt u echt culinair uit eten Zevenbergen? Kies dan voor de Borgh proeverij: 4-gangen menu met 4 bijpassende wijnen!

Uit eten in Zevenbergen? Reserveer dan nú uw tafel bij restaurant de Borgh!

Restaurant de Borgh IJshof 1 4761 BE Zevenbergen T:0168-324344 info@restaurantdeborgh.nl  
Call Now Button