Personeelsfeest, of familiedag Brabant organiseren?
 
 
 
 
Personeelsfeest in Zevenbergen

 

Personeelsfeest in Moerdijk en Zevenbergen tot 350 personen

Personeelsfeest of jubilaris in het bedrijf? Restaurant de Borgh heeft een enorme verscheidenheid aan prachtige ruimtes voor uw groep. Naast het restaurant kunt u met groepen terecht in de Skybar en de Theaterzaal. De skybar is een sfeervolle ruimte met uitzicht over Zevenbergen en biedt ruimte voor maximaal 55 á 80 personen. Deze ruimte is dus ideaal voor wat kleinere groepsborrels en -buffetten. Onze sfeervolle theaterzaal in Zevenbergen biedt een prachtige ambiance voor een personeelsfeest met een capaciteit tot 350 personen. De theaterzaal heeft een aparte ingang, zodat iedere gelegenheid een persoonlijk karakter kan hebben. Indien gewenst is er ook een combinatie met andere faciliteiten van het complex mogelijk.

We bieden u een ruime keuze in buffetten en hapjes aan, om uw familiedag in Brabant of personeelsfeest in Zevenbergen compleet te maken. Het complex biedt voldoende mogelijkheden om uw wensen te realiseren, aarzel dus niet om vrijblijvend en kosteloos eens te informeren na de mogelijkheden!

Heeft u wat te vieren en geeft u een feest op het bedrijventerrein van uw bedrijf? Wellicht kunt u dan gebruik maken van onze catering in de gemeente Moerdijk. Wij leveren uw catering gratis af op locatie.

Familiedag Brabant organiseren?

Familiedag, personeelsfeest in Zeverbergen (of Moerdijk) of iets te vieren? We verzorgen uw feest tot in de puntjes! Voor een leuke familiedag in Brabant kunnen wij activiteiten voor u plannen in combinatie met een heerlijke lunch, diner of feestavond. Familiedag Brabant gegarandeerd een succes!

Voor een diner met grotere groepen kunt u terecht in ons restaurant. Hier kunnen eveneens buffetten gerealiseerd worden. Het restaurant heeft een warm en open karakter en biedt ruimte voor een diner van maximaal 50 personen.

Restaurant de Borgh IJshof 1 4761 BE Zevenbergen T:0168-324344 info@restaurantdeborgh.nl