Personeelsfeest Zevenbergen? Of een familie uitje. Bekijk de Borgh
 
 
 
 
Personeelsfeest in Zevenbergen

Personeelsfeest in Zevenbergen en Moerdijk tot 350 personen

Uw personeelsfeest in Zevenbergen vieren of een jubilaris in het bedrijf? Restaurant de Borgh heeft een enorme verscheidenheid aan prachtige ruimtes voor uw groep. Naast het restaurant kunt u met groepen terecht in de Skybar en de Theaterzaal. De skybar is een sfeervolle ruimte met uitzicht over Zevenbergen en biedt ruimte voor maximaal 55 á 80 personen. Deze ruimte is dus ideaal voor wat kleinere groepsborrels en -buffetten. Onze sfeervolle theaterzaal in Zevenbergen biedt een prachtige ambiance voor een personeelsfeest met een capaciteit tot 350 personen. De theaterzaal heeft een aparte ingang, zodat iedere gelegenheid een persoonlijk karakter kan hebben. Indien gewenst is er ook een combinatie met andere faciliteiten van het complex mogelijk.

We bieden u een ruime keuze in buffetten en hapjes aan, om uw personeelsfeest in Zevenbergen compleet te maken. Het complex biedt voldoende mogelijkheden om uw wensen te realiseren, aarzel dus niet om vrijblijvend en kosteloos eens te informeren na de mogelijkheden!

Heeft u wat te vieren en geeft u een feest op de zaak? U kunt gebruik maken van onze catering in de gemeente Moerdijk. Wij leveren uw catering gratis af op locatie.

Ons theater is één van de locaties om uw personeelsfeest te vieren. 

Familiedag Brabant organiseren?

Familiedag of iets anders te vieren met elkaar? We verzorgen uw feest tot in de puntjes!

Voor een diner met grotere groepen kunt u terecht in ons restaurant. Hier kunnen eveneens buffetten worden gerealiseerd. Het restaurant heeft een warm en open karakter en biedt ruimte voor een diner tot maximaal 50 personen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via restaurant@hoteldeborgh.nlof bel ons vandaag nog op: 0168-324344

 

Restaurant de Borgh IJshof 1 4761 BE Zevenbergen T:0168-324344 info@restaurantdeborgh.nl  
Call Now Button